Benyák Zoltán és Bíró Szabolcs pokoli (jó) túrája

Egy könyvturné naplója

4. rész: Kecskemét és Békéscsaba, avagy az elátkozott szállodaszoba

2017. július 10. - Bíró Szabolcs – székirodalom

Szöveg: Benyák Zoltán
Videó: Bíró Szabolcs

Ezúttal elsőként Kecskemét Líra boltját támadtuk. Hogy a siker biztos legyen, egy hölgyet is meginvitáltunk a dedikálásra, Korsós Szabina személyében, aki elég halk szavú, de tehetséges művész. Szabolcs sárkányos mesekönyvét illusztrálta, ezúttal pedig színt vitt a fiús társaságunkban. Miközben könyveket írtunk alá, végigvettük egy könyv elkészültének minden gyötrelmét és örömét.

Békéscsabán két kereszteződést is elrontottunk, és egy fekete macska is átment előttünk. Minden okunk megvolt tehát az aggodalomra... Végül odaértünk a tett helyszínére, a megyei könyvtárba, ahol szeretettel fogadtak minket. Még a helyi tévével is nyélbe ütöttünk egy rövid interjút, miközben a teremben kellő mennyiségű könyvbarát gyűlt össze. Számomra ez volt a B10 könyvturné első olyan állomása, ahol nem lett lámpalázam, nem voltam görcsös. Természetes és jó kedélyű beszélgetést hajtottunk végre. Már félidőben tudtam, hogy ez az este az egyik legmaradandóbb élménye lesz a könyvturnénak.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvturne.blog.hu/api/trackback/id/tr6212654943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása